Skogshaga sporthall
31 januari 2015
15:45

Referat: Westerviks IBK 1 - Gantesbo IBK

Vi åker samlat idag till westervik med minibuss. Kommer dit med en väldigt tunn trupp. 8 utespelare.. Vi tar snabbt tag i matchen när Oliver Klasson sätter dit 0-1 efter 02:45. ass olle. Vi blir trötta väldigt fort pga dåligt syre i hallen. Vi sjunker ner ordentligt och släpper in 1, 2, 3 och 4 mål. Westervik leder nu med 4-1. Vi tänker inte ge oss. Med 56 sek kvar gör olle en reducering. Ass Svante Karlsson. I paus är alla väldigt trötta. Vi startar ändå andra ganska bra och gör yttligare 2 mål. Tredje målet gjorde Olle ass Svante. Fjärde målet görs på frislag från mittlinjen då Filip Carlsson lägger den mot mål. Bollen studsar väldigt konstigt påväg till nätet. Kvitterat 4-4. Nu går Westervik ifrån igen och går upp till ledning 8-4. Det känns nu väldigt tungt. Men vi lyckas komma tillbaka. 8-5 Svante. 8-6 Oliver ass Filip. 8-7 Oliver ass Olle. 8-7 inför tredje. Får in en kvittering efter 3 min via Svante. Strax efter gör dem 9-8. Nu ger vi dem inenting gratis utan får in en kvittering igen av Anton Karlsson.med Med 5 minuter kvar blir Björka tacklad ganska våldsamt vid sargkanten borde varit en 2:a för detta tilltag,som gör att han får ordentligt ont och inte kan spela på en stund.Tar även ledningen av Olle med 3 och en halv min kvar. Nu är det nervöst i hela truppen. De slarvar och Anton får tag i bollen och gör 9-11. Nu var det klart. Gantesbo vann med 9-11.Tycker även att vi vinner läktarkampen trots att vi är i rejält underläge även där antalmässigt.